Prijava na energetsko svetovanje

Zakaj se prijaviti na brezplačno energetsko svetovanje?

-Energetsko svetovanje je brezplačno, neodvisno in popolnoma neobvezno.
-Univerzalni odgovor na vprašanje, kako prihraniti energijo v vašem domu in s tem privarčevati, enostavno ne obstaja. Energetski svetovalec vam bo svetoval na podlagi specifičnih značilnosti vašega objekta.
-Individualni pogovor v živo vam omogoča, da strokovnjaku postavite vse vprašanja in podvprašanja ter tako pridobite najbolj celostne strokovne odgovore. Tako ne boste izgubljali časa z iskanjem informacij prek spleta, ki so lahko nezanesljive ali zavajajoče.
Energetsko svetovanje poteka vsak torek med 15. in 18. uro v Centru energetskih rešitev - CER (BTC Ljubljana, Dvorana 2 – jug, poleg Massa in Gigasporta). Obvezna je predhodna prijava na info@cer-slo.si ali na 031 757 910.

Svetoval vam bo energetski svetovalec Simon Brlek

Simon Brlek je univerzitetni diplomirani inženir strojništva. Ukvarja se predvsem z energetskim svetovanjem, s pripravo vlog za Eko sklad subvencije in energetskimi izračuni po metodi PHPP (Passiv-Haus-Projektirungs-Paket), ki so zahtevani s strani Eko sklada.
Že vrsto let se posveča energijsko učinkoviti gradnji. Sodeluje pri energetskih pregledih javnih objektov, zasebnih poslovnih objektov in stanovanjskih hiš ter nadzoruje gradnje energijsko učinkovitih zgradb. Leta 2013 je pridobil tudi licenco za izdelavo energetskih izkaznic.
Z ženo in tremi otroci živi v Mekinjah nad Stično, v hiši, ki je bila leta 2007 na natečaju »Moj dom« razglašena za energetsko najbolj učinkovito enostanovanjsko hišo v Sloveniji.
Energetski svetovalec Simon Brlek je od leta 2014 neodvisni strokovni sodelavec Centra energetskih rešitev – CER, kjer zainteresiranim svetuje glede celovitih energetskih prenov hiš,gradnje hiš in varčevanja z energijo.

Prijava na energetsko svetovanje

Več informacij na info@cer-slo.si ali na 031 757 910.