NOVICE
25.06.2017    |    mobilnost,gradnja,energija

Celovite rešitve za mesta

Petrolova vizija razvoja pametnih mest temelji na celovitem učinkovitem ravnanju z energijo in okoljem. Če želijo mesta ukrepati in izboljšati svoj ogljični odtis, potrebujejo zanesljive podatke o porabi energije in vode ter s tem transparenten vpogled v stanje svoje infrastrukture.
Zagotavljamo upravljanje s petimi področji, ki so za mesto pomembni (energija, objekti, infrastruktura, okolje in mobilnost).


CELOVITE REŠITVE ZA MESTA

Ste pripravljeni na korak dlje od
pametnega mesta?


Petrol je kot ponudnik storitev pametnega upravljanja v samem vrhu ponudnikov rešitev za pametna mesta.

Kot prepoznaven regijski akter na področju upravljanja pametnih mest lahko zagotavljamo upravljanje s petimi področji, ki so za mesto pomembni, ta so:
- energija,
- objekti,
- infrastruktura,
- okolje in
- mobilnost. 


Z vsemi področji je pomembno neprekinjeno optimalno upravljanje za izpolnitev zadanih ciljev.

Več o celovitem upravljamu mest (Pdf. brošura) >>ZADNJE NOVICE

SORODNE NOVICE

Izzivi učinkovite rabe energije – se jih družbe in institucije zavedajo?
07.12.2017   |   mobilnost,gradnja,energija
Družba SODO in Inštitut za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru (v nadaljevanju EPF) sta predstavila raziskavo primerjalnega ugotavljanja stališč poslovnih odjemalcev  do elektroenergetske problematike v Sloveniji.
Ekoindeks - poslovni model
25.08.2017   |   mobilnost,gradnja,energija
Razvoj družbe BTC  temelji tudi na družbeni odgovornosti, kamor sodijo tudi vse t.i. zelene oz. eko aktivnosti. Zato so pred leti razvili edinstven poslovni model Eko indeks, s katerim vrednotijo vplive lastnega delovanja na okolje, zanj pa so prejeli tudi priznanje za najbolj inovativni poslovni model. Vodstvo družbe se je pred leti odločilo za nov korak v tej smeri – za izvedbo strateškega projekta Misija: Zeleno.  Z njim BTC City kot največje slovensko poslovno, nakupovalno, rekreativno – zabaviščno in kulturno središče, ki je prepoznano tudi v širšem evropskem prostoru, postaja pomembno gonilo zelene preobrazbe družbe.  Načrti so ambiciozni, a realni -  s svojimi aktivnostmi postopno spodbujajo trajnostno ravnanje svojih  poslovnih partnerjev in obiskovalcev.
Celovite rešitve za mesta
25.06.2017   |   mobilnost,gradnja,energija
Petrolova vizija razvoja pametnih mest temelji na celovitem učinkovitem ravnanju z energijo in okoljem. Če želijo mesta ukrepati in izboljšati svoj ogljični odtis, potrebujejo zanesljive podatke o porabi energije in vode ter s tem transparenten vpogled v stanje svoje infrastrukture.Zagotavljamo upravljanje s petimi področji, ki so za mesto pomembni (energija, objekti, infrastruktura, okolje in mobilnost).