NOVICE
16.02.2019    |    Zelene rešitve, gradnja in nepremičnine

Celoviti sistemi ogrevanja, hlajenja, klimatizacije in prezračevanja

Ko se kupec odloča za nakup toplotne črpalke, pa naj bo ta namenjena ogrevanju doma ali zgolj sanitarne vode, mora biti poleg izbire ustreznih parametrov, ki določajo kakovost, pozoren tudi na nekaj drugih dejavnikov – izbira ponudnika, ki ga odlikujejo tradicija in znanje, kakovostna montaža, izkušnje uporabnikov, dober servis …


Podjetje TERMO SHOP
#TermoShop
#ToplotneČrpalke

V podjetju Termo Shop d. o. o., kjer smo specializirani za proizvodno ter storitveno dejavnost na področju ogrevanja, hlajenja, klimatizacije in prezračevanja, velik poudarek dajemo skrbi za kupce in poenostavitvi njihove izkušnje. Prav zaradi tega smo še posebej ponosni na lastno proizvodnjo toplotnih črpalk, ki jih lahko prilagodimo specifičnim zahtevam naših kupcev. Na takšen način postavljamo nova merila in visoke standarde, ki sledijo potrebam naših uporabnikov.

Ko se kupec odloča za nakup toplotne črpalke, pa naj bo ta namenjena ogrevanju doma ali zgolj sanitarne vode, mora biti poleg izbire ustreznih parametrov, ki določajo kakovost, pozoren tudi na nekaj drugih dejavnikov – izbira ponudnika, ki ga odlikujejo tradicija in znanje, kakovostna montaža, izkušnje uporabnikov, dober servis … Kupec naj vedno preveri bonitetno oceno podjetja in morebitne blokade računov. Samo tako si bo zagotovil najboljšo možno izkušnjo in zmanjšal tveganje, da bo po nakupu ostal brez podpore. Pri izbiri je dobro upoštevati tudi, ali ima izbran ponudnik pridobljen certifikat ISO, s katerim dokazuje zagotavljanje kakovosti tako za izdelek kot tudi samo storitev. Seveda je tukaj še nekaj dodatnih, tehnično zahtevnejših specifikacij, ki jih je potrebno upoštevati, kar vključuje energetsko učinkovitost toplotne črpalke, temperaturne omejitve, krmiljenja, izvedbe … To so stvari, o katerih vam bodo kakovostni ponudniki znali pravilno svetovati. 

Proizvodnja, razvoj in uprava podjetja Termo Shop d.o.o. se nahajajo v Šempetru v Savinjski dolini. Strnjen in optimiziran proizvodni ter storitveni proces omogoča najboljše svetovanje, iskanje optimalnih rešitev, izdelavo po meri ter končno vgradnjo toplotne črpalke. Za lažje delovanje imamo tudi lastni merilni laboratorij za preizkušanje toplotnih črpalk, v katerem lahko simuliramo temperature do – 30 °C. Da lahko strankam zanesljivo nudimo le najboljše, redno preverjamo tudi delovanje drugih toplotnih črpalk, ki so dosegljive na trgu. 


Jure Šacer, direktor podjetja Termo Shop d. o. o.


"Nizkoogljična prihodnost je nekaj, k čemur v podjetju Termo Shop d. o. o. stremimo od leta 2008, ko smo se preselili v nove poslovne prostore. Ker se zavedamo družbene odgovornosti, smo v desetih letih strateško in načrtno izvajali ukrepe, ki so nas popeljali v ciljno ravnino – danes namreč kar 93 % potreb po energiji pokrijemo z lastnimi obnovljivimi viri energije. Za dosego tega je bilo potrebno izvesti številne ukrepe, predvsem pa je bilo potrebno spremeniti miselnost."

Danijel Vuk, namestnik generalnega direktorja podjetja Termo Shop d. o. o.

"Trajnostni razvoj, odgovornost do okolja in družbe so samo nekatere vrednote, ki jim sledimo v podjetju Termo Shop d. o. o. Zavedamo se, da je proces prehoda v nizkoogljično družbo dolgotrajen in zahteven. S popolno energetsko prenovo in uporabo obnovljivih virov energije nam to odlično uspeva. Kljub temu, da smo zadane cilje že skoraj izpolnili, se nikakor nimamo namena ustaviti. V podjetju namreč že načrtujemo, kako bomo obstoječa vozila zamenjali z električnimi in tako naredili še korak dlje."   


ZADNJE NOVICE

SORODNE NOVICE