Climathon mentorji in žirija 2021 
Anuška Cerovšek Beltram je podjetnica, svetovalka, mentorica in strastna popotnica. Zadnjih dvajset let je delovala v turistični panogi. Soustanovila in vodila je potovalno agencijo STA potovanja in start-up Travel Starter, platformo za množično financiranje projektov v turizmu. Leta  2017 je agencijo prodala in pripojila podjetju Nomago. Tam je prevzela funkcijo direktorice strateškega marketinga in bila sokreatorka uspešne blagovne znamke in poslovne zgodbe Nomago. V zadnjem letu je aktivna predvsem na področju izobraževanj kot vodja projektov ter kot mentorica in svetovalka start-upom.
Anuška Cerovšek Beltram Mentorica
Žiga Čebulj je podjetnik, mentor, investitor in govorec. Verjame, da bodo zelene tehnologije bistveno izboljšale kakovost naših življenj, brez da bi pri tem uničevali okolje. Je specialist za poslovno modeliranje in strategije rasti. V karieri je bil CEO velikega podjetja in svetovalec različnim multinacionalkam, regionalnim šampionom in vladam. V zadnjih letih je njegov fokus na inoviranu, AI, behaviorizmu in digitalizaciji.
 
mag. Žiga Čebulj Mentor
Tine Musek ima več kot 20 let izkušenj v IT, zadnjih 10 let pa se osredotoča na iterativni razvoj strateških produktov. Najraje deluje v začetnih fazah razvoja produkto, kjer se poslužuje Lean Startup in Design Thinking metod. Tako pomaga zagonskim podjetjem in skupinam, da hitro ocenijo potencial idej ter zaznajo glavna tveganja pri izvedbi. Aktiven je kot mentor in ocenjevalec v Start:up Slovenija.
 
Tine Musek Mentor
Tjaša Ficko, podžupanja MOL Članica žirije
Mojca Markizeti, Iskraemeco Članica žirije
Bart Stegman Član žirije