NOVICE
09.09.2019    |    CER

Poslovna delegacija v Francijo s področja zelenih tehnologij in trajnostnega razvoja

SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Center energetsko učinkovitih rešitev (CER) v sodelovanju s Pariško zbornico za trgovino in industrijo - CCI Paris Ile-de-France in Veleposlaništvom RS v Parizu od 29. septembra do 1. oktobra 2019 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Pariz in njeno okolico, Francijo.Delegacija bo osredotočena na področje zelenih tehnologij in trajnostnega razvoja s fokusom na najsodobnejše medsektorske rešitve s področja pametnih mest (energetika, mobilnost in gradnja), ki odgovarjajo na pereče podnebno energetske izzive.
 
Med zelene tehnologije sodi pestra paleta izdelkov, storitev in procesov, ki izkoriščajo obnovljive materiale in energetske vire, dramatično zmanjšujejo uporabo naravnih virov in zmanjšujejo ali odpravljajo emisije in odpadke.
 
Namen delegacije je medsektorsko povezovanje, izmenjava izkušenj, predstavitev najboljših sodobnih praks in projektov ter poslovno mreženje med slovenskimi in francoskimi podjetji ter institucijami v Franciji na omenjenih področjih.

Vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij k udeležbi v gospodarski delegaciji v Francijo (Pariz in okolica) in da posredujete svojo prijavo najkasneje do 15. julija 2019, tako da natančno izpolnite v angleškem jeziku elektronsko prijavnico in priloženi vprašalnik.

PROGRAM, PRIJAVE IN CENA DELEGACIJE >>ZADNJE NOVICE

SORODNE NOVICE