Lesena EKO okna Jelovica z 20% popustom in dodatnimi ugodnostmi

-20% poust Jelvica okna


Jelovica je za vse, ki si želite dom opremiti z energijsko varčnimi lesenimi in les-alu okni, pripravila posebno ponudbo s kar 20% EKO popusti. Dodatno boste v primeru obnove oken deležni do 25% oz. tudi do 50% nepovratne eko subvencije za energijsko varčna lesena in les-alu okna.

Eko subvencija za lesena okna Jelovica

Sredstva Eko sklada za subvencioniran nakup oken so omejena, zato pohitite z oddajo povpraševanja. Na podlagi prejetega povpraševanja vam v Jelovici pripravijo informativno ponudbo za želena okna. Svetovalci Jelovice vam bodo pomagali tudi pri izbiri optimalnih oken za vaš dom, opravili bodo izmere, pripravili končno ponudbo, izdelali vaša okna po naročilu ter vam pomagali pri oddaji vloge za pridobitev eko subvencije.


Lesena okna Jelovica Ekoterm, Ekostar in Les-alu okna Ekostar Premium

-20% EKO POPUST Jelovica

-8% AVANSNI POPUST

Energijsko varčna lesena in les-alu okna s troslojno zasteklitvijo iz Jelovice ustrezajo vsem razpisanim pogojem Eko sklada RS za pridobitev nepovratne eko subvencije za obnovo oken. Cenovno najugodnejša okna, ki ustrezajo razpisanim pogojem za pridobitev eko subvencije so lesena okna Ekoterm, za katera boste deležni 20% EKO popusta Jelovice + 8% AVANSNEGA popusta ter dodatnih do 25% oz. do 50% subvencije Eko sklada.

Ne gre seveda spregledati, da boste z energijsko varčnimi okni Jelovica prihranili tudi pri stroških ogrevanja.

IZBERITE NAJBOLJŠE ZA SVOJ DOM! Izberite energijsko varčna EKO OKNA Jelovica z 20% EKO popustom, dodatnim 8% avansnim popustom in si zanje zagotovite do 25% ali tudi do 50% subvencijo Eko sklada RS.

Kako do eko subvencije?

Kdo je upravičen do eko subvencije, za katera okna so razpisane nepovratne subvencije, kdo je upravičen do višje, do 50% eko subvencije za menjavo oken, kako oddati pravilno izpolnjeno vlogo na Eko sklad in vse ključne informacije najdete na spletni strani
www.jelovica-okna.si.

Obiščite Center energetskih rešitev

Stopite v stik z nami. Svetovalci Jelovice bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in skupaj z vami poiskali optimalna okna za vaš dom. Pomagali vam bodo tudi pri oddaji vloge za pridobitev eko subvencije.

Več informacij:
Center energetskih rešitev
Hala 2 – jug
Jelovica okna d.o.o.
www.jelovica-okna.si
080 23 23Preberite tudi: