ONLINE IZOBRAŽEVANJE S CERTIFIKATOM

"Sustainable Business Transformation Manager”


3. marec 2021
 

Pridobite znanje, razumevanje in veščine
za učinkovito reševanje izzivov in vodenje pomembnih sprememb.
 
Program spletnega izobraževanja za pridobitev certifikata "vodja trajnostne poslovne transformacije", ponuja poglobljeno znanje o družbenih, gospodarskih in ekoloških izzivih trajnostne preobrazbe v zasebnem in javnem sektorju. Pri reševanju globalnih trajnostnih izzivov se pojavljajo tako tveganja kot priložnosti. Podjetja po vsem svetu iščejo kompetentne smernice za kreativno upravljanje potrebnih sprememb. 

Vsebina izobraževalnega programa temelji na zavedanju, da je vključevanje trajnosti v osnovno dejavnost in v celotno vrednostno verigo osnovni sestavni del trajnostne preobrazbe poslovanja. Cilj je zmanjšati negativne vplive na družbo in hkrati ustvariti pozitivne vrednote. Naš pristop je namenjen sistematičnemu združevanju posameznih potencialov vplivov podjetij v smislu trajnostnega razvoja in njihove lastne ekonomske perspektive. Konkretno to pomeni doseganje trajnega uspeha podjetja. Podjetja tako postanejo del rešitve zapletenih izzivov, namesto da bi jih zaznali kot del problema.

Izobraževalni program s certfikatom so razvili priznani strokovnjaki za trajnostno poslovno transformacijo v M3TRIX akademiji v Nemčiji v sodelovanju s CER.

Strokovnjaki za področja trajnostnega upravljanja, preoblikovanja podjetij, upravljanja vplivov in odgovornega vodenja vam ponujajo znanje in veščine za trajnostno preoblikovanje organizacij na naravnan in spodbuden način.
 

Komu je namenjen izobraževalni program?

Ta tečaj je namenjen strokovnjakom, ki želijo uveljaviti trajnost v svoji organizaciji, kot tudi svetovalcem, ki želijo s svojimi strankami prepoznati nove družbene, ekonomske in okoljske priložnosti ter z njimi ustvariti konkurenčno prednost.
 

Podrobna predstavitev programa

Program >>

 

Ta program je namenjen vsem, ki:

  • iščete orodja in kompetence za preoblikovanje poslovnega modela, ki bo usmerjen v podnebno nevtralno prihodnost,
  • želite podpreti organizacijo pri razvoju in uporabi rešitev, ki odgovarjajo na trajnostne izzive,
  • želite izkoristiti sodelovanje s podobno mislečimi inovatorji in postati član/ica mreže "Vodja trajnostne poslovne transformacije"
  • si s certifikatom prizadevate dokazati svojo usposobljenost in razumevanje trajnostne poslovne transformacije,
  • se želite osebno razvijati in izboljšati svoj položaj na trgu dela.

JEZIK PROGRAMA: angleški jezik

TRAJANJE PROGRAMA: 6 tednov (20 ur online; 40 ur lastnega izobraževanja).

ZAČETEK PROGRAMA: 3. marec 2021

CENA PROGRAMA:  1.690,00 EUR + DDV; člani CER imajo 20% popusta.
Priporočljivo je, da ena organizacija pošlje dva udeleženca. "Dva lahko dosežeta več kot eden." Popust za drugega udeleženca iz organizacije je dodatnih 10%.

PLATFORMA: Zoom

PRIJAVE: do 22. februarja 2021 

 

Izkušnje prve generacije udeležencev izobraževanja

 
"Izobraževanje temelji na pravih in ustrezno zgoščenih informacijah, kar omogoča, da si udeleženec hitro ustvari dobro in nenazadnje znanstveno utemeljeno podlago za nadaljnjo nadgradnjo svojega znanja s področja trajnostne transformacije. Energija predavateljev je bila odlična in nas je še dodatno motivirala pri že tako izredno zanimivi tematiki. Priporočam!"
Alenka Recelj Mercina, koordinatorka trajnostnega razvoja, NLB d.d.

"Sodobna, inovativna in v prihodnost usmerjena znanja je nemški M3TRIX Academy uspešno spletel v intenziveno izobraževanje ekonomije trajnosti. Hvaležen, da sem lahko eden izmed prvih certificiranih Sustainable Business Transformation Managerjev v Sloveniji, tovrstne študije priporočam tudi vam." 
Dejan Cepič, vodja energetskih rešitev za poslovne uporabnike, Petrol d.d.

"Izobraževanje samo je bilo izjemno zanimivo potovanje, polno koristnih praktičnih primerov iz prakse, ki udeležencu ponudijo znanje in orodja za širjenje trajnosti kot konkurenčne prednosti podjetja."
Tina Štrukelj, pravna svetovalka, Plinovodi d.o.o.

"Čeprav se redno udeležujem izobraževanj na temo trajnosti, lahko rečem da je program Sustainable Business Transformation Manager presegel vsa moja pričakovanja. Poleg izvrstnega programa je meni največja dodana vrednost ravno mreža ljudi katero sem ustvaril tekom izobraževanja. Kulturo, zavedanje in miselnost težko spremeni ena sama oseba, v kolikor pa v sklopu delovanja posameznikov v tej mreži vsak naredi en majhen, ampak pravi korak v smer trajnosti, resnično lahko pridemo do ogromnih in pozitivnih sprememb. Hvala tudi ekipi CER za organizacijo in podporo!" Dejan Brozovič, vodja prodaje Energetika, Iskra d.o.o.
 

 
 

 

Predavatelji

 
Patrick Bungard, soustanovitelj in direktor M3TRIX

Mag. Ladeja Godina Košir, ustanoviteljica in direktorica platforme Circular Change


Monika Kolb, vodja M3TRIX akademije

 
Petra Kandus, svetovalka za nefinačno poročanje in trajnostne strategije

Ana Struna Bregar, izvršna direktorica CER

Prof. Dr. René Schmidpeter, soustanovitelj in direktor M3TRIX
 

Mag. Mateja Treven, svetovalka za področje zelenih financ in nefinančnega pročanja

Marc Werheid, svetovalec M3TRIX
 

 

 

KOTIZACIJA

Cena programa znaša na osebo 1.690,00 EUR + DDV.
Člani CER imajo 20% popusta.
Priporočljivo je, da ena organizacija pošlje dva udeleženca. "Dva lahko dosežeta več kot eden." Popust za drugega udeleženca iz organizacije je dodatnih 10%.
Število mest je omejeno.
 
 
S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji uporabe in namenom uporabe podatkov. Dogodek bo sneman in fotografiran.
Podatke bomo, partnerji dogodka, uporabili za vodenje baze registriranih udeležencev ter obveščanje o vsebinah vezanih na dogodek.
 

PRIJAVA

 
PODATKI O PODJETJU / COMPANY INFORMATION

Podjetje / Company:
ID za DDV / VAT number:
Ulica / Street:
Pošta in kraj / Postal code and place:
Telefon / Telephone:
Članska številka pri IZS ali ZAPS / IZS or ZAPS member number:
Novinar / Press:
KONTAKTNE OSEBE / CONTACT PERSON

Ime / Name*:
Priimek / Surname*:
E-pošta / E-mail*:
Opombe / Remarks:
Pogoji uporabe: