PARTNERJI

Vabljeni, da se pridružite Centru energetskih rešitev!

Mreži podjetij in organizacij, ki si prizadevajo za vodilno vlogo
pri razvoju in uporabi inovativnih rešitev za
energetsko učinkovitost, nizkoogljičnost in trajnostni razvoj.

Postanite partner CER >>


 
PREDSTAVITEV ENERGETSKO UČINKOVITIH REŠITEV PARTNERJEV CER 


BMW

Najuspešnejši trajnostni ponudnik osebne mobilnosti

BMW Group je najuspešnejši trajnostni ponudnik osebne mobilnosti. Ker pri BMW Group velja pravilo, da se najlažje napove prihodnost tako, da jo ustvarimo sami je leta 2013 predstavil podznamko BMW i, ki pooseblja trajnostne cilje prihodnosti. Znamka je pionir električne mobilnosti in s svojima predstavnikoma BMW i3 in BMW i8 predstavlja prihodnost mobilnosti.

www.bmw.si

 Save

ELEKTRO LJUBLJANA

Največje distribucijsko omrežje v Sloveniji in lastništvo elektroenergetske infrastrukture

V družbi Elektro Ljubljana opravljamo omrežninsko dejavnost in z elektroenergetsko infrastrukturo povezane tržne storitve v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. V naših strokovno usposobljenih rokah je največje distribucijsko omrežje v Sloveniji in lastništvo elektroenergetske infrastrukture. Zagotavljamo zanesljiv, varen, kakovosten in trajnosten distribucijski elektroenergetski sistem z združevanjem najsodobnejših storitev s področja oskrbe z električno energijo. Smo vodilnimi ponudniki storitev polnjenja električnih vozil v Sloveniji. Svoje večletno znanje in izkušnje usmerjamo k nenehnemu izboljševanju storitev na področju e-mobilnosti.www.elektro-ljubljana.si


ETREL

Vrhunske polnilne postaje, programska oprema in pametna omrežja.

Etrel proizvaja vrhunske polnilne postaje, ki lahko polnijo eno ali dve vozili hkrati, primerne za namestitev na zasebne in javne lokacije. Poseben poudarek je na estestkem in zelo praktičnem dizajnu, ki poenostavlja namestitev, vzdrževanje in uporabo.

Etrel razvija tudi programsko opremo namenjeno najbolj naprednim upravljalcem polnilne infrastrukture ali ponudnikom storitev e-mobilnosti.

V segmentu pametnih omrežij se je Etrel razvil v vodilno razvojno raziskovalno in proizvodno podjetje ter v globalnega določevalca trendov.

www.etrel.com


Preberite več o energetskih rešitvah Etrel
 Save

JELOVICA

Energijsko varčne lesene hiše, okna in vhodna vrata 

Skupina Jelovica z več kot 110-letno tradicijo oblikovanja in razvoja visokotehnoloških lesenih izdelkov – hiš, oken in vhodnih vrat – je zaupanja vredno podjetje, ki nenehno išče nove priložnosti za razvoj.

Doseganje najvišje možne energetske učinkovitosti je cilj vsakega izdelka Jelovica, naj bodo to okna, vhodna vrata ali premišljeno zasnovana nizkoenergijska hiša. Kakovost njihovih proizvodov potrjujejo kupci z več kot 25 svetovnih trgov.


www.jelovica.si


JUB

Vodilni slovenski proizvajalec sistemskih rešitev za zaključna dela v gradbeništvu

JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji. Začetki proizvodnje mineralnih barv v Dolu pri Ljubljani segajo v leto 1875. Danes Skupino JUB sestavlja 13 podjetij. JUB odlikuje sodobna avtomatizirana in robotizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osveščenost, sodobna energetska urejenost, najsodobnejši lastni razvoj izdelkov in informacijske tehnologije, ter naravnanost h kupcem.

JUB nudi številne sistemske rešitve, izdelke in storitve za zaključna dela v gradbeništvu. Ponudba zajema notranjo dekoracijo (barve JUPOL in DECOR), energetsko učinkovite fasadne sisteme JUBIZOL, sistemsko vgradnjo keramike in hidroizolacije (AKRINOL in HYDROSOL), izdelke za sistemsko zaščito lesa in kovine JUBIN ter EPS (fasadni, gradbeni, embalažni in tehnični). JUB svoje izdelke izvaža v več kot 30 držav po Evropi in svetu.

www.jub.si

 Save

KNAUF INSUALTION

Vodilni svetovni ponudnik  izolacijskih materialov

Knauf Insulation je mednarodno podjetje v družinski lasti. S svojimi 40 proizvodnimi obrati za proizvodnjo kamene, steklene in lesne volne po vsem svetu se umešča med vodilne svetovne ponudnike izolacijskih materialov.
Knauf Insulation d.o.o. Škofja Loka je največji obrat za proizvodnjo kamene volne v skupini s skoraj 60 letno tradicijo. Zaposluje preko 450 ljudi. V Škofji Loki je tudi sedež razvoja tehnologije, produktov iz kamene volne ter prodajna organizacija za področje gradbeništva za regijo ter industrijske izolacije in zelene rešitve za svet v celoti.


LAPP SLOVENIJA

Vodilno podjetje na področju finožičnih kablov v svetovnem merilu

Podjetje Lapp Slovenija je del nemške skupine LAPP GROUP, ki ima 41 prodajnih podjetij, 18 proizvodnih tovarn in približno 100 partnerjev po vsem svetu. Je vodilno podjetje na področju finožičnih kablov v svetovnem merilu. Ustanovil ga je g. Oskar Lapp leta 1957. S tem je njegov produkt ÖLFLEX® postal prvi industrijsko proizveden signalni kabel na svetu.

Danes LAPP KABEL proizvaja kable in vodnike za različne industrije in segmente trga, mehanski in sistemski inženiring, avtomobilsko industrijo, elektro in instalacijski inženiring ter še mnogo drugih. Paleta produktov obsega 40.000 standardnih produktov. Razvijajo in proizvajamo tudi kable in vodnike po želji in specifikaciji kupcev.

Skupina LAPP je v Sloveniji aktivno prisotna že več kot 20 let in je sinonim za kvaliteto in zanesljivost. Uspešno sodeluje s podjetji na področju projektive, inženiringa, distribucije, investicij in vzdrževanja.


www.lappslovenija.siLOTRIČ MEROSLOVJE

Vodilni ponudnik vse v enem meroslovnih rešitev

V družinskem podjetju LOTRIČ Meroslovje z ljubeznijo do meroslovja že skoraj tri desetletja opravljamo kalibracije, preskušanja in overitve, razvijamo vrhunsko in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne meroslovne izdelke in rešitve. Prenašamo znanje, zastopamo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbimo za razvoj in napredek področja meroslovja.www.lotric.si

Save

LUMAR

Tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergetskih in pasivnih montažnih objektov

Družinsko podjetje Lumar je bilo ustanovljeno leta 1993. Je tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergetskih in pasivnih montažnih objektov, ki je s svojimi storitvami in hišami prisoten v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Švici in Nemčiji. Podjetje je do danes zgradilo že več kot 2.000 domov. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje novih trendov in kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno.
Omenjeno se odraža s sloganom »Živeti najbolje«!

www.lumar.si

 Save

OMV

Ena največjih avstrijskih industrijskih delniških družb in integrirana mednarodna družba za nafto in plin

Osnovna dejavnost podjetja OMV Slovenija, ki je v Sloveniji prisoten od leta 1992, je trgovanje z naftnimi derivati, ki jo uspešno dopolnjuje s široko paleto servisnih storitev in izdelkov. OMV si na ravni skupine ves čas prizadeva za razvoj tehnologij prihodnosti, saj verjamejo, da bodo prav ekološke inovacije dolgoročno prispevale k trajnostnem razvoju. Pri razvoju se osredotočajo na napredna obnovljiva biogoriva in vodik, ki bodo omogočali prihodnost mobilnosti, in jih razvijajo v skladu z okoljskimi zahtevami ter predpisi.

www.omv.si

Preberite več o energetskih rešitvah OMV 
 Save

PETROL

Energetske in okoljske rešitve

Podjetje Petrol sodi med največje gospodarske subjekte v Sloveniji. Imamo 70 letno tradicijo, vedno večji pomen v širši regiji in smelo vizijo za trajnostno prihodnost.

Nenehno spremljamo, razvijamo in vpeljujemo nove tehnološke in okoljevarstvene rešitve, s katerimi zmanjšujemo okoljski odtis naše dejavnosti. Vodilo našega razvoja je celovita energetska oskrba, zato prevzemamo svoj del odgovornosti za generiranje trajnostnih premikov v širši družbi. To pomeni prehod na zelene energente, trajnostno mobilnost in učinkovitejše ravnanje z vsemi viri.

www.petrol.si


 Save

PLAN NET

Vrhunsko  slovensko podjetje na področju fotovoltaike in celostnih energetskih rešitev bivanja

Podjetje Plan-net solar je že dolgo uveljavljeno na področju fotovoltaike in celostnih energetskih rešitev bivanja, ki jih z električno mobilnostjo prenaša tudi na slovenske ceste. V svoji ponudbi imamo vse vrste polnilnic za električna vozila, ki jih skupaj s podpornimi rešitvami in storitvami predstavljamo na tem spletnem mestu.

Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-net solar uporabljajo visokokakovostne komponente vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Vrhunski sestavni deli sončnih elektrarn in odgovoren ter visoko usposobljen strokovni kader se rezultirata v sončnih elektrarnah z najvišjim donosom.

www.plan-net-solar.si


Save

PORSCHE SLOVENIJA

Celovita paleta storitev za zadovoljitev potreb po vrhunski mobilnosti.

Družba Porsche Slovenija je usmerjena v varovanje skupnega življenjskega prostora ter zagotavljanje stabilne in prijazne prihodnost. Posebno pozornost posvečamo skrbi za okolje.
Vozila, ki jih zastopamo in prodajamo, so plod razvoja najnovejših tehnologij za zmanjšanje emisij v okolje, gospodarno porabo goriva in dolgo življenjsko dobo.
Tudi pri vsakodnevnem delu gojimo spoštljiv in trajnostni odnos do narave, saj sta ključni del naše filozofije tako varčna raba virov kot tudi ločevanje odpadkov.

http://poslo.si/


Preberite več o energetskih rešitvah Porsche Slovenija
 Save

RENAULT

Vozila Renazult ponujajo inovativen pogled na svet avtomobilske industrije.

Renault se je zavezal k razvoju in izdelavi okolju prijaznejših vozil. Razvojni oddelki nenehno izboljšujejo klasične motorje z notranjim izgorevanjem, obenem pa evropskemu trgu ponujajo najširšo paleto vozil na 100% električni pogon. Pri slednjih je razvoj usmerjen predvsem k podaljševanju dosega električnih vozil. Pri gradnji novih ter nadgradnji obstoječih tovarn je velika pozornost namenjena zmanjševanju vplivov proizvodnje na okolje.

www.renault.si

 Save