PARTNERJI CER


Vabljeni, da se pridružite mreži podjetij in organizacij, ki so postavila trajnost in zelena delovna mesta v ospredje lastnega delovanja.

Si prizadevate, da postanemo okoljsko trajnostna in energetsko učinkovita družba, ki ponuja kakovostno in zdravo bivalno okolje?
 
Partnerji CER predstavljajo inovativne in trajnostne strategije, projekte in rešitve.

Ste organizacija, ki si ponuja ali potrebuje rešitve, ki spodbujajo energetsko učinkovitost in uporabno obnovljivih virov energije?

Postanite polnopravni član - partner ali pridruženi član CER
PARTNERJI CER 2017

BMW Group Slovenija
BTC, d.d.
Elektro Energija d. d.
Etrel d.o.o.
Jelovica d.d.
JUB kemična industrija d.o.o.
Knauf Insulation, d.o.o.
Lapp, d.o.o.
LOTRIČ Meroslovje d.o.o.
Lumar d.o.o.
OMV Slovenija d.o.o.
PETROL d.d.
PLAN-NET d.o.o.
Porsche Slovenija d.o.o.
Renault Nissan Slovenija d.o.o.
SODO
Tondach Slovenija d.o.o.

PETROL

Energetske in okoljske rešitve

Podjetje Petrol sodi med največje gospodarske subjekte v Sloveniji. Imamo 70 letno tradicijo in vedno večji pomen v širši regiji in smelo vizijo za trajnostno prihodnost.

Kot energetska družba svojo osnovno dejavnost izvajamo z najvišjo stopnjo odgovornosti. Ne le do naših poslovnih partnerjev, zaposlenih, kupcev in družbenega okolja, ampak tudi do naravnega okolja.

Nenehno spremljamo, razvijamo in vpeljujemo nove tehnološke in okoljevarstvene rešitve, s katerimi zmanjšujemo okoljski odtis naše dejavnosti. Zato smo skrbno opredelili strategijo našega trajnostnega razvoja, določili kazalnike in strateške cilje. Vodilo našega razvoja je celovita energetska oskrba zato prevzemamo svoj del odgovornosti za generiranje trajnostnih premikov v širši družbi. To pomeni prehod na zelene energente, trajnostno mobilnost in učinkovitejše ravnanje z vsemi viri.

Razvijamo paleto produktov in celovitih poslovnih modelov, s katerimi smo partner lokalnim skupnostim in mestom na njihovi trajnostni poti. Seveda je zelo pomembno tudi naše partnerstvo pri energetskem in vodnem upravljanju s podjetji in drugimi pravnimi subjekti ter vedno bolj z gospodinjstvi.


www.petrol.si


 Save

JELOVICA

Energijsko varčne lesene hiše, okna in vhodna vrata 

Skupina Jelovica z več kot 110-letno tradicijo oblikovanja in razvoja visokotehnoloških lesenih izdelkov se v Centru energetskih rešitev – CER predstavlja z energijsko varčnimi lesenimi montažnimi hišami, les-alu in lesenimi okni ter vhodnimi vrati. Strokovnjaki Jelovice vam bodo v CER-u brezplačno svetovali glede najboljših energijsko varčnih rešitev za gradnjo lesene hiše in optimalne izbire oken, balkonskih vrat, panoramskih sten ter vhodnih vrat.

www.jelovica.si

Save

JUB

Vodilni slovenski proizvajalec sistemskih rešitev za zaključna dela v gradbeništvu

JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji. Začetki proizvodnje mineralnih barv v Dolu pri Ljubljani segajo v leto 1875. Danes Skupino JUB sestavlja 13 podjetij. JUB odlikuje sodobna avtomatizirana in robotizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osveščenost, sodobna energetska urejenost, najsodobnejši lastni razvoj izdelkov in informacijske tehnologije, ter naravnanost h kupcem.

JUB nudi številne sistemske rešitve, izdelke in storitve za zaključna dela v gradbeništvu. Ponudba zajema notranjo dekoracijo (barve JUPOL in DECOR), energetsko učinkovite fasadne sisteme JUBIZOL, sistemsko vgradnjo keramike in hidroizolacije (AKRINOL in HYDROSOL), izdelke za sistemsko zaščito lesa in kovine JUBIN ter EPS (fasadni, gradbeni, embalažni in tehnični). JUB svoje izdelke izvaža v več kot 30 držav po Evropi in svetu.

www.jub.si

 Save

BMW

Najuspešnejši trajnostni ponudnik osebne mobilnosti

BMW Group je najuspešnejši trajnostni ponudnik osebne mobilnosti. Ker pri BMW Group velja pravilo, da se najlažje napove prihodnost tako, da jo ustvarimo sami je leta 2013 predstavil podznamko BMW i, ki pooseblja trajnostne cilje prihodnosti. Znamka je pionir električne mobilnosti in s svojima predstavnikoma BMW i3 in BMW i8 predstavlja prihodnost mobilnosti.

www.bmw.si

 Save

LAPP SLOVENIJA

Vodilno podjetje na področju finožičnih kablov v svetovnem merilu

Podjetje Lapp Slovenija je del nemške skupine LAPP GROUP, ki ima 41 prodajnih podjetij, 18 proizvodnih tovarn in približno 100 partnerjev po vsem svetu. Je vodilno podjetje na področju finožičnih kablov v svetovnem merilu. Ustanovil ga je g. Oskar Lapp leta 1957. S tem je njegov produkt ÖLFLEX® postal prvi industrijsko proizveden signalni kabel na svetu.

Danes LAPP KABEL proizvaja kable in vodnike za različne industrije in segmente trga, mehanski in sistemski inženiring, avtomobilsko industrijo, elektro in instalacijski inženiring ter še mnogo drugih. Paleta produktov obsega 40.000 standardnih produktov. Razvijajo in proizvajamo tudi kable in vodnike po želji in specifikaciji kupcev.

Skupina LAPP je v Sloveniji aktivno prisotna že več kot 20 let in je sinonim za kvaliteto in zanesljivost. Uspešno sodeluje s podjetji na področju projektive, inženiringa, distribucije, investicij in vzdrževanja.


www.lappslovenija.siELEKTRO LJUBLJANA

Največje distribucijsko omrežje v Sloveniji in lastništvo elektroenergetske infrastrukture

V družbi Elektro Ljubljana opravljamo omrežninsko dejavnost in z elektroenergetsko infrastrukturo povezane tržne storitve v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. V naših strokovno usposobljenih rokah je največje distribucijsko omrežje v Sloveniji in lastništvo elektroenergetske infrastrukture. Zagotavljamo zanesljiv, varen, kakovosten in trajnosten distribucijski elektroenergetski sistem z združevanjem najsodobnejših storitev s področja oskrbe z električno energijo. Smo vodilnimi ponudniki storitev polnjenja električnih vozil v Sloveniji. Svoje večletno znanje in izkušnje usmerjamo k nenehnemu izboljševanju storitev na področju e-mobilnosti.www.elektro-ljubljana.si


LOTRIČ MEROSLOVJE

Vodilni ponudnik vse v enem meroslovnih rešitev

V družinskem podjetju LOTRIČ Meroslovje z ljubeznijo do meroslovja že skoraj tri desetletja opravljamo kalibracije, preskušanja in overitve, razvijamo vrhunsko in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne meroslovne izdelke in rešitve. Prenašamo znanje, zastopamo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbimo za razvoj in napredek področja meroslovja.www.lotric.si

Save

OMV

Ena največjih avstrijskih industrijskih delniških družb in integrirana mednarodna družba za nafto in plin

Osnovna dejavnost podjetja OMV Slovenija, ki je v Sloveniji prisoten od leta 1992, je trgovanje z naftnimi derivati, ki jo uspešno dopolnjuje s široko paleto servisnih storitev in izdelkov. OMV si na ravni skupine ves čas prizadeva za razvoj tehnologij prihodnosti, saj verjamejo, da bodo prav ekološke inovacije dolgoročno prispevale k trajnostnem razvoju. Pri razvoju se osredotočajo na napredna obnovljiva biogoriva in vodik, ki bodo omogočali prihodnost mobilnosti, in jih razvijajo v skladu z okoljskimi zahtevami ter predpisi.

www.omv.si

Preberite več o energetskih rešitvah OMV 
 Save

LUMAR

Tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergetskih in pasivnih montažnih objektov

Družinsko podjetje Lumar je bilo ustanovljeno leta 1993. Je tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergetskih in pasivnih montažnih objektov, ki je s svojimi storitvami in hišami prisoten v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Švici in Nemčiji. Podjetje je do danes zgradilo že več kot 2.000 domov. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje novih trendov in kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno.
Omenjeno se odraža s sloganom »Živeti najbolje«!

www.lumar.si

 Save

PLAN NET

Vrhunsko  slovensko podjetje na področju fotovoltaike in celostnih energetskih rešitev bivanja

Podjetje Plan-net solar je že dolgo uveljavljeno na področju fotovoltaike in celostnih energetskih rešitev bivanja, ki jih z električno mobilnostjo prenaša tudi na slovenske ceste. V svoji ponudbi imamo vse vrste polnilnic za električna vozila, ki jih skupaj s podpornimi rešitvami in storitvami predstavljamo na tem spletnem mestu.

Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-net solar uporabljajo visokokakovostne komponente vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Vrhunski sestavni deli sončnih elektrarn in odgovoren ter visoko usposobljen strokovni kader se rezultirata v sončnih elektrarnah z najvišjim donosom.

www.plan-net-solar.si


Save