BECOME A CER PARTNER

Welcome to join the Center of Energy Efficiency Center


Network of the advanced companies and organizations accelerating green transition,
use of innovative solutions for low carbon, energy efficiency and sustainable development.MEMBERSHIP

REGISTRATION DOCUMENT

ACTS OF THE INSTITUTE
20

PARTNERS

3

SECTIONS

10.000

GREEN JOBS


PARTNERS CERPARTNERS PRESENTATIONS
PLAN NET SOLAR


Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-net solar uporabljajo visokokakovostne komponente vodilnih svetovnih proizvajalcev.
Plan-net solar

ETREL


Etrel proizvaja vrhunske polnilne postaje, ki lahko polnijo eno ali dve vozili hkrati, primerne za namestitev na zasebne in javne lokacije. Poseben poudarek je na estestkem in zelo praktičnem dizajnu, ki poenostavlja namestitev, vzdrževanje in uporabo.
Etrel razvija tudi programsko opremo namenjeno najbolj naprednim upravljalcem polnilne infrastrukture ali ponudnikom storitev e-mobilnosti.
Etrel

LUMAR


Je tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergetskih in pasivnih montažnih objektov, ki je s svojimi storitvami in hišami prisoten v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Švici in Nemčiji. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje novih trendov in kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno.
Lumar

KOŠOROKGARTNER ARCHITECTS

<br />


The area of their operation is both interiors and single-storey buildings, as well as bigger, more demanding facilities, renovations and energy rehabilitation of buildings of all sizes. They try to create a functional, aesthetic, energy-efficient and unique product from each project.

JELOVICA


Skupina Jelovica z več kot 110-letno tradicijo oblikovanja in razvoja visokotehnoloških lesenih izdelkov – hiš, oken in vhodnih vrat – je zaupanja vredno podjetje, ki nenehno išče nove priložnosti za razvoj. Doseganje najvišje možne energetske učinkovitosti je cilj vsakega izdelka Jelovica, naj bodo to okna, vhodna vrata ali premišljeno zasnovana nizkoenergijska hiša. Kakovost njihovih proizvodov potrjujejo kupci z več kot 25 svetovnih trgov.
Jelovica hiše