BECOME A CER PARTNER

Welcome to join the Center of Energy Efficiency Center


Network of the advanced companies and organizations accelerating green transition,
use of innovative solutions for low carbon, energy efficiency and sustainable development.MEMBERSHIP

REGISTRATION DOCUMENT

ACTS OF THE INSTITUTE
20

PARTNERS

3

SECTIONS

10.000

GREEN JOBS


PARTNERS CER   

PODPORNIKI CER
     
    
     


PARTNERS PRESENTATIONS
JELOVICA


Skupina Jelovica z več kot 110-letno tradicijo oblikovanja in razvoja visokotehnoloških lesenih izdelkov – hiš, oken in vhodnih vrat – je zaupanja vredno podjetje, ki nenehno išče nove priložnosti za razvoj. Doseganje najvišje možne energetske učinkovitosti je cilj vsakega izdelka Jelovica, naj bodo to okna, vhodna vrata ali premišljeno zasnovana nizkoenergijska hiša. Kakovost njihovih proizvodov potrjujejo kupci z več kot 25 svetovnih trgov.
Jelovica hiše

LAPP SLOVENIJA


Danes LAPP KABEL proizvaja kable in vodnike za različne industrije in segmente trga, mehanski in sistemski inženiring, avtomobilsko industrijo, elektro in instalacijski inženiring ter še mnogo drugih. Paleta produktov obsega 40.000 standardnih produktov. Razvijajo in proizvajamo tudi kable in vodnike po želji in specifikaciji kupcev.
LAPP

RENAULT


Renault se je zavezal k razvoju in izdelavi okolju prijaznejših vozil. Razvojni oddelki nenehno izboljšujejo klasične motorje z notranjim izgorevanjem, obenem pa evropskemu trgu ponujajo najširšo paleto vozil na 100% električni pogon. Pri slednjih je razvoj usmerjen predvsem k podaljševanju dosega električnih vozil. Pri gradnji novih ter nadgradnji obstoječih tovarn je velika pozornost namenjena zmanjševanju vplivov proizvodnje na okolje.
Renault

PORSCHE SLOVENIJA


Družba Porsche Slovenija je usmerjena v varovanje skupnega življenjskega prostora ter zagotavljanje stabilne in prijazne prihodnost. Posebno pozornost posvečamo skrbi za okolje.
Vozila, ki jih zastopamo in prodajamo, so plod razvoja najnovejših tehnologij za zmanjšanje emisij v okolje, gospodarno porabo goriva in dolgo življenjsko dobo.
Porsche Slovenija

KOŠOROKGARTNER ARCHITECTS

<br />


The area of their operation is both interiors and single-storey buildings, as well as bigger, more demanding facilities, renovations and energy rehabilitation of buildings of all sizes. They try to create a functional, aesthetic, energy-efficient and unique product from each project.