PLAN NET

Verjamemo, da lahko skupaj izboljšamo svet, zato imamo na strehah naših stavb postavljene tri sončne elektrarne, ki letno zmanjšajo izpust CO2 za kar 170 ton.

Za naš poslovni objekt smo leta 2011 dobili nagrado častnika Finance in ministrstva za gospodarstvo za optimalno rabo obnovljivih virov.

Cilj združenja PV CYCLE je organizirati mrežo za oddajo in prevzem odsluženih fotonapetostnih modulov in spodbujati reciklažo. Vsem pravnim in fizičnim osebam omogočamo, da oddajo svoje iztrošene fotonapetostne module. V podjetju Plan-net verjamemo, da si fotovoltaična industrija z reciklažo odsluženih modulov zagotavlja trajen razvoj panoge in utrjuje vlogo sončnih elektrarn kot vira čiste električne energije.

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI, lastno težko mehanizacijo in izkušnjami.

Trudimo se biti energetsko učinkoviti in ekološki tudi na področju mobilnosti- v uporabi imamo električna vozila Nissan, katere polnimo s polnilno postajo EFACEC, energijo pa "pridela” sončna elektrarna na naši stavbi.
 Save