NOVICE
09.10.2017    |    mobilnost

Poslovni najem električnih vozil

Spremembe na področju energije poleg tehnoloških novosti prinašajo tudi nove poslovne modele. Pri Petrol Slovenija so med prvimi v Sloveniji razvili posebno storitev operativnega poslovnega najema električnih vozil in upravljanja voznega parka s celovito storitvijo.
POSLOVNI NAJEM ELEKTRIČNIH VOZIL

Spremembe na področju energije poleg tehnoloških novosti prinašajo tudi nove poslovne modele.

Mobilnost je eden ključnih izzivov sodobnih mest, saj transport ustvari četrtino vseh toplogrednih plinov v EU. Zato je od načrtovanja mobilnosti močno odvisna kakovost življenja v velikih in manjših mestih. Če smo včasih ureditev mest snovali z mislijo na avtomobile, jo moramo danes z mislijo na ljudi in okolje.

Pogumne odločitve naprednih lokalnih skupnosti na področju okolju in človeku prijaznejših ter stroškovno učinkovitejših načinov mobilnosti so ključni element razvoja. Občine lahko predstavljajo vzor in spodbudo za podjetja in posameznike ter preko svojih skupnosti vodijo celotno družbo na poti v prihodnost.

E-mobilnost ima v Sloveniji zaradi načina poselitve in geografskih značilnosti izjemen potencial, ljudje pa se vedno bolj zavedajo njenih številnih prednosti in jih želijo tudi izkoristiti. Zato je čas, da se na pot e-mobilnosti odpravite tudi v vašem mestu.

Petrol vam pri prehodu na to alternativno gorivo prihodnosti ponuja strokovno podporo in svetovanje. Analiziramo vaše potrebe, pripravimo ponudbo in vam pomagamo pri oblikovanju električnega voznega parka, pri vzpostavitvi polnilnic za električna vozila in vse ostale potrebne infrastrukture, ki jo vaše mesto potrebuje za varno, zanesljivo in učinkovito e-mobilnost.


PREDSTAVITEV NAJEMA POSLOVNIH VOZIL >>


ZADNJE NOVICE

SORODNE NOVICE