VSI PARTNERJI


Center energetsko učinkovitih rešitev - CER
je mreža naprednih podjetij in organizacij iz različnih sektorjev,
ki imajo vodilno vlogo pri spodbujanju dekarbonizacije in energetsko učinkovitih rešitev,
in stremijo k celovitemu trajnostnemu razvoj družbe in zelenemu krožnemu gospodarstvu.
BMW


BMW Group je najuspešnejši trajnostni ponudnik osebne mobilnosti. Ker pri BMW Group velja pravilo, da se najlažje napove prihodnost tako, da jo ustvarimo sami je leta 2013 predstavil podznamko BMW i, ki pooseblja trajnostne cilje prihodnosti. Znamka je pionir električne mobilnosti in s svojima predstavnikoma BMW i3 in BMW i8 predstavlja prihodnost mobilnosti.
BMWi

ELEKTRO LJUBLJANA


V družbi Elektro Ljubljana opravljamo omrežninsko dejavnost in z elektroenergetsko infrastrukturo povezane tržne storitve v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. V naših strokovno usposobljenih rokah je največje distribucijsko omrežje v Sloveniji in lastništvo elektroenergetske infrastrukture. Zagotavljamo zanesljiv, varen, kakovosten in trajnosten distribucijski elektroenergetski sistem z združevanjem najsodobnejših storitev s področja oskrbe z električno energijo.
Elektro Ljubljana

ETREL


Etrel proizvaja vrhunske polnilne postaje, ki lahko polnijo eno ali dve vozili hkrati, primerne za namestitev na zasebne in javne lokacije. Poseben poudarek je na estestkem in zelo praktičnem dizajnu, ki poenostavlja namestitev, vzdrževanje in uporabo.
Etrel razvija tudi programsko opremo namenjeno najbolj naprednim upravljalcem polnilne infrastrukture ali ponudnikom storitev e-mobilnosti.
Etrel

JELOVICA


Skupina Jelovica z več kot 110-letno tradicijo oblikovanja in razvoja visokotehnoloških lesenih izdelkov – hiš, oken in vhodnih vrat – je zaupanja vredno podjetje, ki nenehno išče nove priložnosti za razvoj. Doseganje najvišje možne energetske učinkovitosti je cilj vsakega izdelka Jelovica, naj bodo to okna, vhodna vrata ali premišljeno zasnovana nizkoenergijska hiša. Kakovost njihovih proizvodov potrjujejo kupci z več kot 25 svetovnih trgov.
Jelovica hiše

JUB


JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji. Začetki proizvodnje mineralnih barv v Dolu pri Ljubljani segajo v leto 1875. Danes Skupino JUB sestavlja 13 podjetij. JUB odlikuje sodobna avtomatizirana in robotizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osveščenost, sodobna energetska urejenost, najsodobnejši lastni razvoj izdelkov in informacijske tehnologije, ter naravnanost h kupcem.
Jub

KNAUF INSUALTION


Knauf Insulation je mednarodno podjetje v družinski lasti. S svojimi 40 proizvodnimi obrati za proizvodnjo kamene, steklene in lesne volne po vsem svetu se umešča med vodilne svetovne ponudnike izolacijskih materialov.
Knauf Insulation

KOŠOROKGARTNER ARHITEKTI


Področje njihovega delovanja so tako interieri in enostanovanjski objekti, kot tudi zahtevnejši večji objekti, prenove in energetske sanacije objektov vseh velikosti. Iz vsakega projekta poskušajo ustvariti funkcionalen, estetski, energetsko učinkovit in unikaten izdelek.

LAPP SLOVENIJA


Danes LAPP KABEL proizvaja kable in vodnike za različne industrije in segmente trga, mehanski in sistemski inženiring, avtomobilsko industrijo, elektro in instalacijski inženiring ter še mnogo drugih. Paleta produktov obsega 40.000 standardnih produktov. Razvijajo in proizvajamo tudi kable in vodnike po želji in specifikaciji kupcev.
LAPP

LOTRIČ MEROSLOVJE


V družinskem podjetju LOTRIČ Meroslovje z ljubeznijo do meroslovja že skoraj tri desetletja opravljamo kalibracije, preskušanja in overitve, razvijamo vrhunsko in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne meroslovne izdelke in rešitve. Prenašamo znanje, zastopamo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbimo za razvoj in napredek področja meroslovja.
Lotrič Meroslovje

LUMAR


Je tehnološko vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergetskih in pasivnih montažnih objektov, ki je s svojimi storitvami in hišami prisoten v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Švici in Nemčiji. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje novih trendov in kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje ob najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno.
Lumar

OMV


Osnovna dejavnost podjetja OMV Slovenija, ki je v Sloveniji prisoten od leta 1992, je trgovanje z naftnimi derivati, ki jo uspešno dopolnjuje s široko paleto servisnih storitev in izdelkov. OMV si na ravni skupine ves čas prizadeva za razvoj tehnologij prihodnosti, saj verjamejo, da bodo prav ekološke inovacije dolgoročno prispevale k trajnostnem razvoju.
OMV

 

PETROL


Imamo 70 letno tradicijo, vedno večji pomen v širši regiji in smelo vizijo za trajnostno prihodnost. Nenehno spremljamo, razvijamo in vpeljujemo nove tehnološke in okoljevarstvene rešitve, s katerimi zmanjšujemo okoljski odtis naše dejavnosti. Vodilo našega razvoja je celovita energetska oskrba, zato prevzemamo svoj del odgovornosti za generiranje trajnostnih premikov v širši družbi.
Petrol

PLAN NET SOLAR


Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-net solar uporabljajo visokokakovostne komponente vodilnih svetovnih proizvajalcev.
Plan-net solar

PORSCHE SLOVENIJA


Družba Porsche Slovenija je usmerjena v varovanje skupnega življenjskega prostora ter zagotavljanje stabilne in prijazne prihodnost. Posebno pozornost posvečamo skrbi za okolje.
Vozila, ki jih zastopamo in prodajamo, so plod razvoja najnovejših tehnologij za zmanjšanje emisij v okolje, gospodarno porabo goriva in dolgo življenjsko dobo.
Porsche Slovenija

RENAULT


Renault se je zavezal k razvoju in izdelavi okolju prijaznejših vozil. Razvojni oddelki nenehno izboljšujejo klasične motorje z notranjim izgorevanjem, obenem pa evropskemu trgu ponujajo najširšo paleto vozil na 100% električni pogon. Pri slednjih je razvoj usmerjen predvsem k podaljševanju dosega električnih vozil. Pri gradnji novih ter nadgradnji obstoječih tovarn je velika pozornost namenjena zmanjševanju vplivov proizvodnje na okolje.
Renault