MENTORJI
 
Mag. Violeta Bulc je nekdanja komisarka pri Evropski komisiji za področje prometa. Je strastna podjetnica in svetovalka na področju razvojnih strategij za podjetja, lokalne skupnosti in regionalne razvojne agencije. Ima izkušnje na razvoju inovacijskih infrastruktur za množično inoviranje in internacionalizaciji razvojnih projektov. Danes se intenzivno ukvarja z razvojem trajnostnih poslovnih modelov.
 
Mag. Violeta Bulc Mentorica

Žiga Čebulj je podjetnik, mentor, investitor in govorec. Verjame, da bodo zelene tehnologije bistveno izboljšale kakovost naših življenj, brez da bi pri tem uničevali okolje. Je specialist za poslovno modeliranje in strategije rasti. V karieri je bil CEO velikega podjetja in svetovalec različnim multinacionalkam, regionalnim šampionom in vladam. V zadnjih letih je njegov fokus na inoviranu, AI, behaviorizmu in digitalizaciji.
 
Mag. Žiga Čebulj Mentor
Prof. dr. Ajda Fošner je redna profesorica s področja matematike na Univerzi na Primorskem in Gea College – Fakulteti za podjetništvo, kjer je direktorica raziskovalnega inštituta. Njeno raziskovanje sega na področje raziskovalne metodologije v družboslovju. Je članica mednarodne mreže Knowledge Economy Networkin ustanovna članica Sustainability Network of Networks.
 
Prof. dr. Ajda Fošner Mentorica
Tine Musek ima več kot 20 let izkušenj v IT, zadnjih 10 let pa se osredotoča na iterativni razvoj strateških produktov. Najraje deluje v začetnih fazah razvoja produkto, kjer se poslužuje Lean Startup in Design Thinking metod. Tako pomaga zagonskim podjetjem in skupinam, da hitro ocenijo potencial idej ter zaznajo glavna tveganja pri izvedbi. Aktiven je kot mentor in ocenjevalec v Start:up Slovenija.
 
Tine Musek Mentor
.
..
Mark Boris Andrijanič Član žirije
prof. Janez Koželj Član žirije
Miha Mermal Član žirije
Zdravka Zalar Članica žirije