ZELENI MENTORJI 
Žiga Čebulj je podjetnik, mentor, investitor in govorec. Verjame, da bodo zelene tehnologije bistveno izboljšale kakovost naših življenj, brez da bi pri tem uničevali okolje. Je specialist za poslovno modeliranje in strategije rasti. V karieri je bil CEO velikega podjetja in svetovalec različnim multinacionalkam, regionalnim šampionom in vladam. V zadnjih letih je njegov fokus na inoviranu, AI, behaviorizmu in digitalizaciji.
Mag. Žiga Čebulj


 
Prof. dr. Ajda Fošner je redna profesorica s področja matematike na Univerzi na Primorskem in Gea College – Fakulteti za podjetništvo, kjer je direktorica raziskovalnega inštituta. Njeno raziskovanje sega na področje raziskovalne metodologije v družboslovju. Je članica mednarodne mreže Knowledge Economy Networkin ustanovna članica Sustainability Network of Networks.
Porf. dr. Ajda Fošner
Ina Kukovič Borovnik, MBA je diplomirana pravnica. Na Kitajskem je delovala kot svetovalka za trajnostni razvoj. Po vrnitvi v Slovenijo je nekaj časa je delala v politiki. Pot svetovalke, izobraževalke in predvsem večne učenke gradi že 10 let. Končala je MBA, postalal certificirana učiteljica joge, prva certificirana reinovatroka po metodi Chief Reinvention Officer na svetu, certificiran gostitelj toplih podatkov (Warm Data Lab Host).
Ina Kukovič Borovnik, MBA
Polona Juvančič je del ekipe ABC Acceleratorja, ki pomaga startupom pri razvoju inovativnih idej in podjetij z znanjem, izobraževalnimi dogodki, ki so prilagojeni posameznim fazam razvoja, mentorji, coworking prostorom ter ostalimi aktivnostmi,vezanimi na inovativnost. ABC Accelerator je tudi EIT Innoenergy predstavnik za Slovenijo, kjer sodelujejo na področju razvoja zelenih tehnologij.
Polona Juvančič
Mag. Sonja Klopčič je razvijalka sodobnega voditeljstva, ki daje impulze za spremembe in utira nove poti z iskanjem pravičnosti za vse. Zanimajo jo ljudje, njihovi potenciali in razvijanje novih pristopov ter poslovnih modelov za ustvarjalno, uspešno in učinkovito delo. Je avtorica knjig Voditeljstvo ter AEIOU voditeljstva.
Mag. Sonja Klopčič
Aleša Mihelič je del ekipe ABC Acceleratorja, ki pomaga startupom pri razvoju inovativnih idej in podjetij z znanjem, izobraževalnimi dogodki, ki so prilagojeni posameznim fazam razvoja, mentorji, coworking prostorom ter ostalimi aktivnostmi,vezanimi na inovativnost. ABC Accelerator je tudi EIT Innoenergy predstavnik za Slovenijo, kjer sodelujejo na področju razvoja zelenih tehnologij.
Aleša Mihelič
Tine Musek ima več kot 20 let izkušenj v IT, zadnjih 10 let pa se osredotoča na iterativni razvoj strateških produktov. Najraje deluje v začetnih fazah razvoja produkto, kjer se poslužuje Lean Startup in Design Thinking metod. Tako pomaga zagonskim podjetjem in skupinam, da hitro ocenijo potencial idej ter zaznajo glavna tveganja pri izvedbi. Aktiven je kot mentor in ocenjevalec v Start:up Slovenija.
Tine Musek
.
.
Mag. Violeta Bulc je nekdanja komisarka pri Evropski komisiji za področje prometa. Je strastna podjetnica in svetovalka na področju razvojnih strategij za podjetja, lokalne skupnosti in regionalne razvojne agencije. Ima izkušnje na razvoju inovacijskih infrastruktur za množično inoviranje in internacionalizaciji razvojnih projektov. Danes se intenzivno ukvarja z razvojem trajnostnih poslovnih modelov.

 
Mag. Violeta Bulc
ČLANICA ŽIRIJE
Tanja Subotić Levanič je v Pivovarni Laško Union odgovorna za korporativne odnose, trajnostni razvoj in komuniciranje ter predsednica Sekcije mladih managerjev Združenja Manager. V letih od 2016 do 2018 je vodila integralno komuniciranje v kabinetu predsednika Vlade Republike Slovenije. Njeno vodilo je trajnostni razvoj, skrb za zdravo življenje in splošno dobro počutje ter podpora in razvoj mladim talentom.

 
Tanja Subotić Levanič
ČLANICA ŽIRIJE
Mag. Rok Vodnik je predsednik sveta zavoda CER in njegova gonilna sila vse od ustanovitve CER. Je velik zagovornik inovativnih zelenih rešitev in energetske tranzicije, ki prinašajo odgovore na podnebno krizo. Bil je član uprave največje slovenske energetske družbe Petrol d.d.. Aktivno je sodeloval pri ocenjevanju številnih start podjetij. Vpet je v različne slovenske in mednarodne inovativne energetske projekte.
Mag. Rok Vodnik
ČLAN ŽIRIJE