ZELENI VIZIONARJI
 
Jasmina Brčina, 25 let, bodoča magistrica poslovne informatike. Pri podjetju MIK zaposlena kot produktni vodja na programu MIKrovent, kjer se ukvarja s segmentom prezračevanja, pripravo strokovnih vsebin, sodeluje pri razvoju produkta. Glede na področje njenega dela daje velik pomen ustreznosti bivalnih pogojev, ter vzrokom in posledicam bolnih stavb.
Jasmina Brčina
Dejan Brozovič je mlad, zagnan in navdušen nad promocijo in vzpodbujanja trajnostnega razvoja. V življenju rad išče nove izzive, predvsem na področju trajnostnega razvoja. Zaključil je študij obnovljivih virov energije v Angliji, pričel z delom v enem izmed največjih tehnično svetovalnih podjetij na svetu ter sodeloval na razvoju obnovljivih virov energije v manj razvitih državah (Liberija, Nigerija, Gana, itd.).
Dejan Brozovič
Peter Erjavec je pravnik, povezovalec, iskalec izboljšav in novih pristopov pri podnebnih izzivih. Na Greenvizijo se je prijavil,  ker si želi povezovanja z vizionarskimi podjetji in posamezniki, učenja in spoznavanja drugačnih idej in pristopov.
Peter Erjavec
Domen Gjergek je samoiniciativen, zagnan, iznajdljiv predvsem pa nasmejan mlad arhitekt. Na hekaton se je prijavil, ker je v življenju vedno potrebno iskati nove ter sveže izkušnje.
Domen Gjergek
Daniel Gostenčnik je po izkušnjah in izobrazbi strojnik in ekonomist, hkrati pa izredno uspešen prodajni strokovnjak, z vztrajnim strmenjem k inoviranju. Na Greenvizijo je prišel po novo izkušnjo, izziv ter morebiten doprinos k zanimivim rešitvam.
Daniel Gostenčnik
Jovancho Grozdanovski je mladi raziskovalec elektrotehnike. Na hekaton se je prijavil, ker ga zanima iskanje rešitev današnjih izzivov v heterogeni skupini.
Jovancho Grozdanovski
Tjaša Hribar je diplomirana biotehnologinja, ki jo navdušuje marketing, projektno vodenje in iskanje novih poslovnih rešitev. Na hekaton Greenvizija se je prijavila z namenom, da se preizkusi v novem izzivu, razširi svoje znanje o trajnostnem gospodarstvu in mreži z ambicioznimi ljudmi.
Tjaša Hribar
Urša Jozelj je odvetniška kandidatka v mednarodni odvetniški pisarni, ki jo zanima trajnostna mobilnost in učinkoviti ukrepi, ki spodbujajo uporabo trajnostne mobilnosti. Poleg tega pa je trajnostni razvoj tema, ki jo vedno bolj pogosto naslavljajo v odvetniški pisarni. Greenvizija pa je priložnost, da z multidisciplinarnim pristopom pridejo do rešitev, ki jih prej niti videli niso.
Urša Jozelj
Martina Kamnikar
Nina Klobas uživa v naravi si želi, da bi to lepoto ohranili tudi za naslednje generacije. Če želimo kakovostno življenje za prihodnje generacije moramo spremeniti naš pristop in način razmišljanja. Misli, da je ta hekaton dobra priložnost za začetek sprememb.
Nina Klobas
Blaž Knavs rad dela na novih stvareh in se veseli zanimivih izzivov.
Blaž Knavs
Jerneja Knifica vodijo prepletanje poslovnih in osebnih navad oziroma uzanc, zainteresiranost in okoljska osveščenost, tako na osebnem kot poslovnem življenju. Cilj je vedno isti, pripeljati se do konca, pa tudi če ni prvi ima vztrajnost in marljivost, je brez strahu do neuspeha in si upa. Na hekaton se se prijavil, ker verjame, da na mladih svet stoji in vključevanje tistih, ki si upajo ne more biti nič slabega.
Jernej Knific
Andrej Komel, 38 let, po izobrazbi strojnik, izkušnje na področju razvoja in prodaje. Pri podjetju MIK zaposlen kot razvojno-procesni inženir na programu MIKrovent. Na Hekaton se je prijavil zaradi izmenjave znanj in novih izzivov.
Andrej Komel
Anja Lukić, 24 let, je motivirana, komunikativna in nasmejana študentka ekonomije in komunikacijskih ved. Prijavila je, ker želi iskati inovativne in trajnostne rešitve za družinsko podjetje, za izmenjevanje idej s somišljeniki in da razširi svoje znanje na področju trajnostnega razvoja.


 
Anja Lukić
Matevž Lukić, 21 let, je reativen, zagnan in inovativen bodoči inženir lesarstva. Na Greenvizijo se je prijavil, da pridobi izkušnje, spozna ljudi in se poda novim izzivom naproti ter z idejami pozitivno doprinesem k družinskemu podjetju. 
 
 
 
Matevž Lukić
Maša Malgaj je zanesljiva, komunikativna, kreativna in pozitivna mlada arhitektka. Na Greenvizijo se je prijavila, ker si želi spoznati širino zelenega gospodarstva ter možnosti implementacije v projektiranje objektov.
Maša Malgaj
Kyra Melody Bayer
Kaja Moličnik, 29 let, bodoča magistrica stavbarstva. Pri podjetju MIK zaposlena kot vodja kalkulacij veleprodaje, kjer se ukvarja s planiranjem dela in kalkuliranjem ponudb. Kot bodoča magistrica stavbarstva daje velik pomen na trajnostno rabo in rabo energije ter zeleno prihodnost.
Kaja Moličnik
Marinko Nikolič iz podjetja NLB se je na hekaton se je prijavil, ker si želi novih izzivov.
Marinko Nikolić
Nikola Nakov je inovativen, komunikativen in strmi k ustvarjanju zelene in prijazne prihodnosti. Na Greenvizijo se je prijavil, ker si želi novih izzivov in izkušenj ter pomagati podjetjem ustvarjati prihodnost.
Nikola Nakov
Ines Ogorevc, samostojna upravljavka segmentov v NLB, odgovorna za pripravo direktnih trženjskih akcij in strategij za pospeševanje prodaje pravnim osebam. Sodeluje pri razvoju produktov ter podpornih in uporabniških rešitev. Udeležba na hekatonu se ji zdi odlična priložnost za pridobitev novih znanj, diskusijo različnih zelenih idej in oblikovanje predlogov realnih rešitev.
Ines Ogorevc
Jure Pirc je ocenjevalec vrednosti v NLB. Hekaton se mu zdi zanimiv izziv na temo globalno aktualnih tem, katerega bi bilo škoda zamuditi.
Jure Pirc
Klavdija Pavlovski
Łukasz Popowicz je poljski študent menedžmenta v Sloveniji z veliko strasti do trajnosti in novih tehnologij. 
Łukasz Popowicz
Sanja Rubinič prihaja s področja marketinga in novinarstva. V okvirju Sportine Group je leta 2017 s svojo ekipo razvila start up (zeleno) idejo, ki je pozneje bila tudi realizirana. Zanima jo zeleno gospodarstvo in si na tem področju želi še dodatnega znanja. Želi si povečati svoje znanje o tem. Na Greenvizijo se je prijavila, ker ima rada start up izzive ter želi biti del skupnosti, ki jo zanimajo zelene in pametne rešitve.
Sanja Rubinič
Ferdin Shotani se je na hekaton prijavil, ker se mu zdijo takšne izkušnje zanimive in si želi čim več takšnih priložnosti.
Ferdin Shotani
Amela Sijarić, 26 let, inženirka elektrotehnike, je zaposlena v oddelku Razvoja in raziskav pri podjetju Stadler Anlagenbau GmbH. Amela meni, da je kar nekaj zastavljenih izzivov na Greenviziji sicer širših od Slovenije in so potrebne spremembe na evropski ravni. Pa vendar, zanimiva priložnost za pridobivanje novih znanj ter doprinos k realizaciji nekaterih rešitev za bolj napredno Slovenijo. 
Amela Sijarić
Roman Simkin je inženir industrijske ekologije, serijski podjetnik in IT integrator (zdaj tudi fintech), ki si prizadeva za uresničevanje novih okoljskih idej s pomočjo informacijske tehnologije. Na hekaton se je prijavil, ker imam strast do ekologije in trženja.
Roman Simkin
Nejc Vrankar je zagnan odvetniški pripravnik v M&A oddelku mednarodne odvetniške pisarne,ki je bila, med drugim, v preteklem letu imenovana »Top M&A Legal Advisor for renewable energy projects« s strani Clean Energy Pipeline. Njegovo zanimanje za inovativnost, usmerjenost v prihodnost ter navdušenost nad vsem »zelenim« sta razlog za prijavo na hackathon, na katerem se veseli priložnosti sodelovanja s podobno mislečimi.
Nejc Vrankar
Darja Virjent z zavzetostjo dela v kar verjame, tako poslovno kot zasebno. Zanima jo oblikovanje novih poslovno ekonomskih modelov, iskanje dodane vrednosti skozi razvoj izdelkov oziroma storitev in vključevanje trajnostne paradigme v posel. Hekaton ji predstavlja priložnost za druženje s podobno mislečimi. Poslovni izzivi na področju trajnostnega razvoja jo še posebej pritegnejo.
Darja Virjent
Danijel Volčič je mentor inovativnega podjetništva. Kreativen, ustvarjalen in velik vizionar. Bil je že na veliko dogodkih kot udeleženec ali kot mentor. Iz izkušenj lahko pove, da se na takih dogodkih splete veliko novih poznanstev, spozna vodstvo in vizijo podjetja, ki išče nove rešitve, med udeleženci pa se pretaka veliko novega znanja, ki ti ga ne da nobena šola.
Danijel Volčič