Novi trije prejemniki certifikata Green Star za leto 2022
05 / 09 / 2023
Green Star
Podelili smo tri nove certifikate Green Star za leto 2022
Ponosni smo, da se gibanje Green Star krepi iz dneva v dan. Zeleni zvezdnati družini so se pridružila še tri podjetja, in sicer Generali zavarovalnica, Brusnica ter Summit Group.

Čestitke vsem trem podjetjem za njihova prizadevanja na področju sistematičnega uvajanja ESG načel in podnebnih ukrepov v svoje poslovanje.

Namen certifikata Green Star je pomagati podjetjem hitreje in učinkoviteje na poti zelene preobrazbe in celovitega trajnostnega poslovanja. 
Temelji na vprašalniku, ki na 115 vprašanjih oceni, kje na poti zelene preobrazbe je podjetje in kako ambiciozno si je zastavilo zeleno rast. Vprašanja so predpriprava za nefinančno poročanje in pripravo trajnostnih strategij podjetja. 

Green Star je hitri test trajnostnega poslovanja, ki podjetja pripravi na zahteve po razkrivanju nefinančnih podatkov različnim deležnikom (banke, zavarovalnice, vlagatelji, razpisodajalci, kupci, potrošniki). Podjetjem omogoča primerjavo in povezavo z najboljšimi praksami ter vzpostavitev centralnega helikopterskega pregleda nad zeleno preobrazbo, ki temelji na dejanskih podatkih.

Več o Green Star na www.green-star.si
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.