Krepimo znanje 

Delimo znanje in dobre prakse na področju trajnostenga poslovanja in podnebnega ukrepanja, ki vam pomagajo pri vašem poslovanju. V središče postavljamo krepitev zelenih kompetenc naših članov.  
 

Strokovni dogodki

Z našimi strokovnimi dogodki, konferencami in usposabljanji članom nudimo platformo za krepitev kompetenc, izmenjavo znanj, izkušenj in predstavitve dobrih praks. Letno organiziramo številne dogodke, kjer gostimo oblikovalce politik in predstavnike gospodarstva, s katerimi iščemo odogovore na izzive, ki jih prinaša zeleni prehod. 
 


 

Konferenca trajnostnega menedžmenta

Navdihujemo, spodbujamo in postavljamo v ospredje


S konferenco želimo spodbuditi ambicioznost slovenskih podjetij, da v trajnostnem poslovanju prepoznajo konkurenčno prednost in priložnosti zelene preobrazbe. Hkrati želimo v ospredje postaviti vsa tista podjetja, ki trajnostno poslovanje sistematično in strukturirano že vpeljujejo v svoja podjetja. 

Namen konference je vzpostaviti okolje za povezovanje vseh, ki so odgovorni za uvajanje trajnostnega poslovanja v podjetjih. Verjamemo, da bo konferenca postala nepogrešljiv izobraževalni dogodek za vse, ki si želijo nadgraditi znanje iz tega področja in vseh tistih, ki se vpeljevanja trajnosti v poslovanje šele lotevajo.


ŽELIM IZVEDETI VEČ


 
 

Zeleni zajtrki

Spodbujamo dialog, izmenjujemo mnenja, iščemo rešitve


Zeleni zajtrki so dogodki v živo, kjer skupaj z oblikovalci politik in predstavniki gospodarstva iščemo odgovore na vprašanja na področju trajnostnega poslovanja, podnebnega ukrepanja in prehoda v podnebno nevtralno gospodarstvo. Spodbujamo dialog med ključnimi akterji, soočamo različna mnenja in skupaj iščemo rešitve za bolj odporno slovensko gospodarstvo, pripravljeno na izzive, ki jih prinaša zeleni prehod. 

AKTUALNI DOGODKI

Prenos znanja

Predstavljamo primere dobrih praks, raziskave, orodja


Prenos znanja je spletni format dogodka, kjer člani članom delijo svoja znanja, konkretne primere dobrih praks s katerimi je njihovo poslovanje postalo bolj trajnostno z vidika upravljanja, manjšega vpliva na okolje in podnebje, izboljšanega vpliva na zaposlene, kupce in širšo društvo. Poleg članov, za tovrsten tip dogodka iščemo tudi primere dobrih tujih praks in na ta način omogočamo tudi mednarodni prenos znanja. 


AKTUALNI DOGODKI

Ogled dobrih praks
v tujini


Mednarodne poslovne delegacije omogočajo vplogled v najbolj napredne mednaordne prakse in rešitve na področju trajnostnega razvoja in rešitev, uvajanja in spodbujanja zelenih tehnologij, ki odgovarjajo na aktualne podnebne izzive. So odlična priložnost za povezovanje, izmenjavo izkušenj, in srečanja s predstavniki mest, tujimi podjetji in poslovnimi skupnostmi. 


Danska delegacijaAngleška delegacijaFrancoska delegacijaDelegacija Združenih Arabskih Emiratov


 

Kompetenčni centri


CER je trenutno nosilni partner kompetenčnega centra KCDM 3.0. design management. V preteklosti pa je bil partner kompetenčnega centra KoC INoVATIS.  V obeh kompetenčnih centrih je vključeno 20 članov CER, ki so za usposabljanja zaposlenih pridobili nepovratna sredstva.


ŽELIM IZVEDETI VEČ
 
  
  


 

Ne zamudite naših dogodkov!

 


 
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.