MOON – Vse na enem mestu




16 / 09 / 2024
Zelene rešitve; Trajnostna mobilnost
Trajnostna mobilnost je resnično takšna le, če podjetje tudi električno energijo pridobiva samo in tako z lastno elektriko polni svoja električna vozila. Vse, kar potrebujete za to, na enem mestu ponuja znamka MOON, ki sodi pod okrilje podjetja Porsche Slovenija. 

Sončne elektrarne MOON
 
Sončne elektrarne MOON so na voljo v različnih velikostih, zato so primerne za vse strešne in druge površine. Vašo sončno elektrarno pri znamki MOON zgradijo na ključ, kar pomeni, da poskrbijo za izvedbo celotnega postopka: od začetnega strokovnega svetovanja in ogleda objekta do izračuna ustrezne velikosti sončne elektrarne, načrtovanja, montaže in priključitve na distribucijsko omrežje. Sistem zasnujejo po vaših željah in pričakovanjih, pri omrežnem operaterju uredijo potrebno dokumentacijo in soglasja ter vam pomagajo pri postopku dodelitve subvencije.

Povezava do zelene rešitve

Hranilniki električne energije MOON

Čisto in brezplačno elektriko, ki jo proizvede vaša sončna elektrarna, lahko shranite in porabljate takrat, ko jo potrebujete, 24 ur na dan, in to tudi v primeru izpada električnega toka. Tedaj namreč sistem vzpostavi samostojno omrežje, ki zagotovi nadaljnjo oskrbo z električno energijo.

Povezava do zelene rešitve

Sistem optiMOON

Sistem celovitega energetskega upravljanja v vašem objektu stalno spremlja vaše potrebe in stanje v električnem omrežju, optimizira porabo ter vašemu podjetju omogoča, da maksimalno izkoristi elektriko, ki jo ima na razpolago. Tako omogoča tudi zniževanje stroškov električne energije.

Povezava do zelene rešitve 

MOONelektrika

Z MOONelektriko vam je električna energija na voljo ugodno, preprosto in pregledno, zato izberite privlačno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam. Izkoristite in prenesite viške svoje proizvedene elektrike, če že imate lastno sončno elektrarno, če pa je nimate, si s tem zagotovite ugodno ceno in druge prednosti okolja MOON. Za male poslovne odjemalce sta na voljo dva privlačna paketa, medtem ko je za večje poslovne odjemalce možnih več načinov, s fiksnimi cenami za časovno obdobje ali vezano na borzne (day-ahead) cene in z različnimi ugodnostmi glede na to, ali ima stranka tudi lastno proizvodnjo električne energije, hranilnik ipd.

Povezava do zelene rešitve

Polnilne postaje MOON
Prepričale vas bodo s svojimi zmogljivostmi, elegantno obliko in preprosto uporabo. Da bo odločitev lažja, pa vam bodo z nasveti priskočili na pomoč strokovnjaki znamke MOON, ki vam ponuja tudi ugodno financiranje, strokovno montažo in vzdrževanje izbrane polnilne postaje.

Povezava do zelene rešitve

E-naslov za kontakt
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.