WBCSD Akademija




11 / 09 / 2024
CER je s svojim strokovnim znanjem pomagal največji mednarodni organizaciji za trajnostno poslovanje WBCSD pri razvoju izobraževalnega tečaja o trajnosti v poslovanju. Vabljeni, da ga preizkusite in razširite svoje znanje!

WBCSD Akademija je spletna učna platforma, zasnovana tako, da strokovnjakom omogoča pridobitev znanja in veščin, potrebnih za uspeh v današnjem nenehno spreminjajočem se poslovnem okolju. Akademija je uporabniku prijazna, interaktivna in prilagodljiva, kar vam omogoča, da se učite v svojem tempu in po lastnem urniku.

Eden izmed ključnih tečajev je Uvod v trajnost v poslovanju, ki traja približno 3,5 ure in je razdeljen na štiri segmente:
  • uvodni del,
  • kontekstualizacijo trajnosti,
  • pregled korporativne trajnosti skozi čas ter
  • nabor praktičnih orodij za trajnostno pot.
Tečaj je zasnovan za vse poslovne strokovnjake, ne glede na funkcijo ali sektor, in udeležencem omogoča pridobitev znanja, miselnosti ter praktičnih orodij za spodbujanje trajnostnih sprememb in učinkovito komunikacijo o trajnosti znotraj njihovih organizacij in skupnosti. Dostopate lahko do brezplačnih virov in tečajev, možnost pa imate tudi za nakup dodatnih vsebin.


Več informacij

Brezplačna registracija


 
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.