Green Star nominiran za Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva 2023




19 / 07 / 2023
Green Star
V okviru letošnjega natečaja Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2023 je projekt Green Star nominiran za nagrado v kategoriji »Podpiranje trajnostnega prehoda« v Sloveniji.

Nominacija za Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva predstavlja pomemben dosežek za Green Star in dodatno potrjuje uspešnost njegovega pristopa. Veseli smo sodelovanja v tej prestižni nagradi, saj nam bo omogočilo, da delimo svoje izkušnje, najboljše prakse in dosežke na evropski ravni ter hkrati pridobimo dragocene vpoglede in povratne informacije.

Prav tako nominacija poudarja pomen trajnostnega gospodarstva in potrebo po inovativnih pristopih k trajnostnemu razvoju. Green Star predstavlja navdihujoč primer, kako lahko gospodarstvo in trajnost združita moči ter prispevata k ustvarjanju boljše in trajnostno usmerjene družbe.

V nadaljevanju natečaja Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2023 bo Evropska komisija izbrala člane komisije, ki bodo na skupnem zasedanju izbrali nominirance za ožji izbor v vsaki razpisani kategoriji. Zaključna prireditev z razglasitvijo zmagovalcev in podelitvijo nagrad bo potekala novembra 2023 v okviru letnega srečanja MSP Evropske komisije (SME Assembly) v Bilbau.

Več o Green Star.
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.