Green Star prejemnik energetske nagrade 2023




19 / 04 / 2023
Green Star
Green Star je prejemnik energetske nagrade 2023, v kategoriji najboljši promocijski projekt, po izboru bralcev Časnika Finance.
Na konferenci Dnevi energetikov Časnika Finance je bilo podeljenih pet energetskih nagrad, v treh kategorijah: energetsko učinkovit projekt, energetsko učinkovito podjetje in promocijski projekt.

CER je s projektom Green Star dobil nagrado po izboru bralcev v kategoriji promocijski projekt, kar še potrjuje, da smo na pravi poti in da gre za pravo orodje, ki podjetjem pomaga oceniti trajnostni odtis in jim jasno pokaže kje na poti zelene preobrazbe se nahajajo.

Green Star ocena je tudi priložnost, da podjetja na osnovi podatkov prilagodijo svoje strategije in poslovne modele ter tako poiščejo nove priložnosti, ki jih zelena preobrazba prinaša. 

Veseli smo, da je projekt Green Star veliko več kot certifikat in da je spodbudil tudi medsektorsko gibanje Green Star Klub, katerega pobudniki so bili prejemniki certifikata, ki si želijo med seboj deliti dobre prakse in znanja zelenega prehoda.

Iskreno hvala vsem, ki ste nas podprli in glasovali za Green Star. Hvala tudi vsem dosedanjim prejemnikom certifikata, ki ste nam zaupali in prispevali k ustvarjanju slovenskega trajnostnega gibanja. 

Veselimo se novih prihajajočih zvezd zelenega gospodarstva in spodbujamo vsa podjetja, da se nam pridružijo na poti trajnostne preobrazbe. 
 
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.