Potrebujete ali ponujate pomoč v poplavah




07 / 08 / 2023
V katastrofalnih poplavah, ki so ta konec tedna prizadele več kot 2/3 države, so izjemno škodo utrpeli tudi naši člani ter naši in njihovi zaposleni. Vsem izražamo globoko sočutje. Stroški sanacije tako zasebnega kot javnega premoženja in infrastrukture bodo ogromni. Potrebni bodo zelo veliki napori za obnovitev vseh poškodb. Vendar prepričani smo, da bomo vsi skupaj iz te situacije izšli močnejši in bolj odporni.

Vsaka pomoč in sodelovanje sta v tej situaciji dobrodošla. V nadaljevanju posredujemo nekaj portalov, kjer lahko najdete podatke, kjer se zbira tako materialna, finančna kot storitvena pomoč vsem prizadetim.

Naše poslanstvo, CER Partnerstva za trajnostno gospodarstvo, se je sedaj izkazalo za izjemno pomembno. Še bolj intenzivno si bomo prizadevali spodbujati gospodarstvo, državo, lokalne skupnosti in potrošnike k bolj trajnostnem ravnanju, da si bomo zagotovili bolj trajnostno prihodnost in večjo odpornost na številne prihajajoče izzive. Potrebno bo ojačati ukrepe za blaženje podnebnih sprememb kot tudi za prilagajanje na podnebne spremembe.


Potrebujete ali nudite pomoč >>

Uprava za zaščito in reševanje (storitve, materiali, prostovoljci) >> 

Seznam prostovoljnih gasilskih društev in zvez >>

Seznam in podatki za pomoč preko humanitarnih organizacij >>

Fundacija Living with the Green Heart >>
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.