Sekcija Trajnostno komuniciranje




23.04.2024
Sekcija
V aprilu bomo izvedli dve sekcij: Trajnostno komuniciranje in Trajnostna gradnja. Na sekcijah bomo izpostavili ključne izzive za podjetja v letu 2024, predstavili vodje sekcij, opredelili ključne teme, zastavili plan dela in cilje ter določili koordinatorje sekcij.
 
Termin: 23. april 2024, 10.00–11.30
Lokacija: ​​​​​​Online Zoom

 
Trajnostno komuniciranje prinaša izzive, kot so zagotavljanje verodostojnosti, preprečevanje zelenega pranja, izobraževanje zaposlenih, sprememba korporativne kulture, transparentnost in prilagajanje potrošniškim spremembam. Cilj prve sekcije je prepoznati glavne izzive, s katerimi se trenutno soočajo oddelki za komuniciranje in marketing, ter raziskati sinergijske učinke medsektorskega povezovanja.

Komu so sekcije namenjene?
Na sekcije ste vabljeni predstavniki članov CER, ki lahko sodelujete pri oblikovanju spodbudnega okolja za trajnostne rešitve in odpravi sistemskih ovir. Prav tako ste na sekcije vabljeni tisti člani, ki iščete rešitve in ideje za bolj trajnostjo poslovanje.

Program

10:00
Dnevni red

1. Predstavitev ključnih izzivov trajnostnega komuniciranja za podjetja v letu 2024.
2. Predstavitev vodje sekcije – Melanja Korošec, Direktorica strateškega marketinga in inovacij, Marles hiše Maribor, članica Sveta zavoda CER.
3. Določitev koordinatorjev sekcije.
4. Opredelitev ključnih tem sekcije, plana dela in cilje sekcije.
5. Diskusija med člani CER o glavnih izzivih, s katerimi se trenutno soočajo oddelki za komuniciranje in marketing, ter raziskati sinergijske učinke medsektorskega povezovanja.
 


Kotizacija

Udeležba za člane CER je brezplačna z obvezno prijavo. 

PRIJAVA NA SEKCIJO
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.