3.6. 2021 Dogodek člana CER: Zelene rešitve za zeleno prihodnost




13 / 05 / 2021
Član CER, podjetje Bureau Veritas organizira brezplačen strokovni spletni dogodek, kjer bodo med drugim iskali odgovore na vprašanje kako spremeniti okoljske in družbene izzive v priložnosti, ki nam bodo omogočile postopen prehod našega delovanja v trajnostno gospodarstvo?
Okoljski, družbeni in v zadnjem letu tudi epidemiološki izzivi spodbujajo vse več organizacij k razmišljanju o novih rešitvah poslovanja, ki v ospredje delovanja postavljajo trajnostni vidik. To spodbuja tudi strategija trajnostnega razvoja EU, ki z evropskim zelenim dogovorom (EU Green Deal) postavlja časovnico za vzpostavitev trajnostnega gospodarstva EU. Da bi dosegli podnebno nevtralnost bo potrebno ukrepanje vseh panog gospodarstva. EU zagotavlja 100 milijard evrov sredstev pomoči vsem tistim, ki jih bo prehod na zeleno gospodarstvo najbolj prizadel.

Vabimo vas, da se  pridružite brezplačnem spletnem dogodku, kjer bodo zanimivi govorniki predstavili trende na področju trajnostnega razvoja, trajnostno strategijo EU in izhodišča evropskega zelenega dogovora. Predstavili bodo zelene rešitve, ki bodo doprinesle k zeleni prihodnosti in olajšale vašo pot trajnostnega poslovanja. Strokovnjaki različnih področij trajnostnega poslovanja pri Bureau Veritas, priznani zunanji predavatelji ter predstavniki iz prakse, ki so v svoje poslovanje že uspešno implementirali trajnostno transformacijo, bodo prikazali praktične trajnostne rešitve in pot do njih.
 
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.