Dobre prakse in izkušnje upravljanja trajnostne mobilnosti v podjetjih in ustanovah




09 / 01 / 2024
SmartMOVE
Vabimo vas, da se 17. januarja 2024 udeležite zadnjega izmed petih brezplačnih izobraževanj z naslovom Dobre prakse in izkušnje upravljanja trajnostne mobilnosti v podjetjih in ustanovah. Dogodek bo potekal od 10. do 12. ure v Hiši EU na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.

Podjetja in druge ustanove pomembno vplivate na učinkovitost mestnega prometa in lahko s spodbujanjem trajnostne mobilnosti bistveno doprinesete k zmanjšanju zastojev ter čistejšemu okolju, obenem pa izboljšate klimo in storilnost zaposlenih.

Na dogodku bodo odlične prakse in izkušnje naslavljanja mobilnosti med zaposlenimi predstavljala podjetja Dechatlon, IKEA Slovenija, Sibo in GoOpti. Sledila bo vodena debata in izmenjava idej ter mreženje ob pogostitvi.

Dogodek je namenjen vodstvenim kadrom in vsem zainteresiranim zaposlenim, ki vas zanima tema trajnostne mobilnosti. Dogodek je brezplačen, z obvezno prijavo in do zapolnitve prostih mest.

Več o dogodku in prijava.

Izobraževanje je organizirano v sklopu projekta SmartMOVE, ki ga sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP 2014–2021 in s sredstvi pripadajoče slovenske udeležbe v okviru programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. Sodelujemo skupaj za zeleno, konkurenčno in vključujočo Evropo.
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.