Green Star - finalist za energetske nagrade 2023




04 / 04 / 2023
Green Star
Projekt Green Star se je uvrstil v finale za energetske nagrade 2023
CER je s projektom Green Star finalist za energetske nagrade 2023, v kategoriji za promocijski projekt URE OVE, ki jih podeljuje časnik Finance. To nakazuje na zjemen uspeh projekta Green Star in je še ena potrditev, da je Green Star veliko več kot le certifikat. 

Z uvrstitvijo v finalni izbor, Green Star ponovno dokazuje, da je pravo orodje, ki spodbuja podjetja k podnebnemu ukrepanju in trajnostnemu poslovanju. V CER Partnerstvu za trajnostno gospodarstvo si štejemo v izjemno čast in se še enkrat zahvaljujemo vsem prejemnikom certifikata kot tudi vsem podjetjem, ki že pogumno stopate na pot trajnostne preobrazbe.

Zavedamo se, da je to šele začetek in da je pred nami še precej dela. Pa vendar, optimistično zremo naprej in si želimo, da bi na zeleno pot skupaj z Green Star stopilo čim več podjetij.

Verjamemo, da nam skupaj z vami lahko uspe. Z zmago bo naše sporočilo še močnejše, dosegli bomo še več podjetij in jih spodbudili, da stopijo na pot zelene preobrazbe.

Vabimo vas, da GLASUJETE za zmago CER, v kategoriji promocijski projekt URE OVE.
H glasovanju spodbudite sodelavce, prijatelje, sosede, partnerje in vse, ki jih poznate!

Glasovanje bo potekalo do torka, 11. aprila 2023 do 8. ure. Pri štetju glasov se upošteva samo en glas, ki pride iz enega IP / e-poštnega naslova. Predlagamo glasovanje preko mobilnih naprav.

GLASUJ ZA CER V KATEGORIJI PROMOCIJSKI PROJEKT >>

Vabimo vas k ogledu predstavitvenega videa.


 











 
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.