SmartMOVE - Odprte prijave na brezplačni prevoz na delovno mesto na območju UKC ali BTC




16 / 12 / 2022
SmartMOVE
 
V okviru projekta SmartMOVE: Pametne rešitve za trajnostno mobilnost bo kot inovativna rešitev za zmanjševanje gostote prometa in z njim povezanih negativnih učinkov razvita in pilotno preizkušena povsem nova trajnostna oblika prevoza na delo, organiziran dinamični skupinski prevoz s kombijem
 
V prestolnico se dnevno na delo pripelje kar 120.000 ljudi. Ti ustvarjajo izjemno količino prometa in v  prispevajo k njegovi zgoščenosti v prometnih konicah. Pri zasledovanju cilja znižanja emisij je skupina vozačev iz krajev, iz katerih javni potniški promet ne zagotavlja učinkovitih povezav ali pa so kapacitete premajhne, zelo relevantna in je zanjo potrebno iskati privlačne alternative osebnemu vozilu. Dinamični skupinski prevoz s kombijem se zelo približa udobju, hitrosti in fleksibilnosti lastnega prevoza na delo.
 
Komu so prevozi namenjeni?
Organiziran brezplačni prevoz s kombijem z 8 oseb bo na voljo vsem, ki se vozite na delovno mesto iz Kranja, Kamnika, Domžal, Radomelj, Komende, Mengša ali Trzina do območja UKC Ljubljana in BTC.
 
Kdaj bodo prevozi potekali?
Vsak dan od 1. februarja do 30. aprila 2023.
 
Kako se lahko prijavite?
Na prevoze se lahko prijavite do vključno 20. januarja 2023 oz. do zapolnitve prostih mest, in sicer preko obrazca na: www.goopti.com/gremoskupaj/prijava/.
 
Po 20. februarju bodo prijave možne samo na prosta mesta ob že določenih terminih in povezavah.
 
Kaj nudijo prevozi ‘Gremo skupaj’?
  • Udoben skupinski prevoz na delo iz domačega kraja s profesionalnimi vozniki – tudi v povsem novih električnih kombijih – v času, prilagojenem vašemu urniku.
  • Prihranek do 170 € vsak mesec.
  • Sproščeno vožnjo na delo brez zapletov in stroškov pri parkiranju.
  • Okolju prijazno alternativo osebnemu avtomobilu, pri kateri prihranite do 70 % emisij.
  • Brezplačno, brez obveznosti in brez stresa!
     
Več informacij o prevozih najdete na spletni strani www.gremo-skupaj.si.
 
Projekt SmartMOVE sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP 2014–2021 in s sredstvi pripadajoče slovenske udeležbe v skupni višini 1.609.166,79 EUR v okviru programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. 
 
 
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.