Zbor članov in novi predstavnici v svetu zavoda




07 / 06 / 2023
06. junija je potekal letni zbor članov CER na lokaciji podjetja MERKUR trgovina v Naklem pri Kranju, ki je bil tudi gostitelj dogodka.

Na dogodku so bili predstavljeni dosežki in aktivnosti CER iz leta 2022. Prav tako so bile predsatvljene aktivnosti in tematike, ki se bodo odvile še do konca tega leta. 

Na zboru članov je bila izvoljena nova nadomestna predstavnica sveta zavoda, Barbara Uranjek, direktorica Britansko-slovenske gospodarske zbornice (BSCC). Člani so bili seznanjeni, da je bila s strani predsednika sveta zavoda CER, Gregorja Benčine, v svet zavoda dodatno imenovana, dr. Alja Brglez, svetovalka nekdanjega predsednika države.

Na zboru članov so bili člani seznanjeni, da bodo konec leta razpisane volitve za nove predstavnike sveta zavoda za mandatno obdobje 2024 - 2026. 

Zbor članov je nagovoril tudi generalni direktor podjetja MERKUR trgovina, Jure Kapetan, ki je predstavil dosežke in zeleno preobrazbo podjetja. Podjetju MERKUR trgovina se iskreno zahvaljujemo za gostoljubnost.
VSE NOVICE
zapri Na spletnih straneh cer-slo.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.
Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.